Pizzes

Clàssiques, d’autor, veganes… A Trattoria da Luigi sempre trobaràs una pizza al teu gust, elaborada amb els millors ingredients i la massa mare de què tothom parla. En tens moltes per escollir!

Pizzes clàssiques

Les pizzes de tota la vida que segur que coneixes, però que mai hauràs tastat tan bones. Des de l’autèntica Margarita o Romana a una Diabola, una Toscana o una Quatre Formatges, elaborem totes les nostres pizzes clàssiques segons l’estil tradicional en el nostre forn artesà, amb massa mare i ingredients frescos de proximitat. Exquisides!

Pizzes d'autor

El Mestre Luiggi és famós per les seves innovacions en el món de la pizza. Les nostres pizzes d’autor t’ofereixen una selecció de les seves millors creacions. Basades en les receptes tradicionals, inclouen ingredients innovadors i un toc gourmet que les fa diferents de qualsevol altra pizza que hagis tastat mai. T’atreveixes a descobrir-les?

pizzes-veganes

Pizzes Veganes

Volem que tothom pugui gaudir de la millor pizza, sense importar les seves preferències alimentàries. Per això hem investigat incansablement fins a trobar la recepta de les nostres pizzes veganes: amb ingredients 100 % vegetals, però plenes de sabor i fetes al punt just. Estan tan bones que costa de creure que siguin pizzes totalment “veggies”!

T’ho portem a casa o ho vens a recollir al nostre local?
servei a domicili
Servei a domicili

Fes la teva comanda en línia o per telèfon i et portem el menjar a casa, acabat de fer.

recollida en local
Recollida en Local

Encarrega la teva pizza o menú i vine a recollir-lo al nostre establiment, sense esperes.