Porcíssima focaccia Garrotxina

Estem emocionats de compartir la nostra emocionant aventura en la gravació de 4 entregues televisives per a TV Olot, dins del programa ‘Del Paisatge a la Taula‘, en relació a la campanya de Garrotxa Hostalatge ‘Porcus Refinatus‘ i la tapa ‘Porcissima Focaccia Garrotxina’.

En cada episodi, et portarem de la mà a través del nostre procés creatiu, destacant l’autenticitat i el sabor inigualable d’aquesta tapa especial. Utilitzem ingredients locals i productes de gran qualitat, com la botifarra fresca d’Embotits Can Dorca, veritables artesans d’aquest sector des de 1949. Aquesta botifarra fresca és el cor de la nostra ‘Porcissima Focaccia Garrotxina‘, i t’assegurem que el seu sabor et transportarà a l’essència de la Garrotxa.

Estem impacients per compartir aquesta experiència amb tu i per portar-te de la taula a la terra, mostrant com la qualitat dels nostres productes locals es tradueix en una experiència culinària inigualable. Esperem que gaudeixis veient el programa tant com nosaltres hem gaudit creant aquesta obra mestra gastronòmica.